قسمتی از متن :
گونه هاي ذرت
انواع ذرت از نظر ويژگي ها و ساختمان آنوسپروم متفاوت هستند . مهمترين گونه هاي ذرت عبارتند از :
گونه ذرت غلافي : پر مصرف ترين گونه در كشورهاي توليد كننده ذرت
گونه ذرت دنداني
گونه ذرت سخت
گونه ذرت آردي
ذرت شيرين : براي توليد كنسور ذرت استفاده مي ود و قند آن دكسترين است.
گونه اپك2 : داراي اسيد آمينه هاي ضروري ليزين و متانونين و تروپيتوفان است . اين گونه از موتاسيون ها حاصل شده
گونه ذرت مومي
گونه ذرت آجيلي
ويژگي هاي كيفي ذرت :
گونه هاي مختلف ذرت داراي ويژگي هاي متفاوتي هستند و براي مصارف مختلف ذرت گونه هاي با ويژگي هاي خاصي مناسب تر است . بنابراين پيش از انتخاب ذرت ابتدا بايد نمونه آن را مورد ارزيابي لازم قرار داد . در ارزيابي ذرت جهت استفاده براي موارد مختلف عوامل زيادي تاثير دارند كه مهمترين آنها عبارتند از : رنگ،وزن مخصوص،ميزان دانه هاي شكسته شده،دانه ها آسيب ديده،دانه هاي حشره زده،دانه هاي كپك زده ،آشكار و پنها بو،مقدار نشاسته.
تصاویری از چند صفحه نخست فایل :
توجه فرمایید بدلیل تهیه ی تصویر با نرم افزار های خارجی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی در نمایش برخی حروف باشد که در فایل اصلی بدون مشکل است
مبلغ قابل پرداخت 16,300 تومان
برچسب های مهم